El Sapos Hamilton

 

 

Hamilton f. den 8 april 2013. Valack, svart/brun med stjärn, blir runt 170cm. Mankhöjd i dec. 2014 161,5 cm. Välväxt med korrekt exteriör. Han har lagom kort rygg och lite sittande rumpa, vilket gör att han bär sig fint. Han är linjeavlad på Cor de la Bryére. Snygg kille med ett milt temperament. Han har bra övertramp i skritten, mjuk fin trav och taktmässig vägvinnande galopp. Hamilton är särskilt framavlad för hoppning, men passar säkert även till dressyr, fälttävlan eller annan ridform. Hamilton har hittills varit mycket lätt inför nya övningar, som att leda, stå i egen box, gå på skogspromenader, åka transport mm. En mjuk o go kille. Snäll mot människor och hästar. 

E. Cuper 1068 (E. Chambertin) - mordern Holsteiner med de tre Championen Cor de la Bryere, Landgraf och Lord i sig! Han har segrat i 140 Klass och placeringar i 145. Tog sig till final i Falsterbo som Breeders som 5 o 6 åring. Med tre placeringar i 140 på Elittävlingar blev han första   7-åring som kvalat till Falsterbo 7-8 års Championat. Han är avlad på prestation där kapacitet, lätthet, stor spänst, elasticitet med bra tryck, hinderkänsla, hög ridbarhet mm. gått i arv. 

U. Catwalk (45) - E. Cortez  UE. National Zenith xx  I fliken Avelssto finns mer info och bilder på Catwalk.

Catwalk är född 1996, svart/brun med stjärn och hon är exteriört mycket fin. Bra steg och lättsam i sitt temperament. Hon har tillbringat sin tid på hoppbanorna där hon gjorde mycket bra ifrån sig i bl.a. medelsvår hoppning. Placeringar upp till 140 hoppning och är klassad som guldbelönat selektionssto, vilket innebär att hon ingår i ASVH:s satsning att få in och behålla de bästa stona i avel. "Kattis" är en cool och självständig dam som kan vara både inne och ute själv om så behövs, mycket lätt att hantera samtidigt som hon är framåt och positiv. Catwalk har 23 placeringar i lätta klasser och 11 placeringar i medelsvår hoppning 140.

"Kattis" blev klass 1 sto på treårstesten i Strömsholm och fick diplom i kvalitetsbedömningen som fyråring. Gick finalen i Falsterbo med Henrik von Eckerman. Catwalk har 170 championatpoäng (BLUP) på livstid. Catwalk såldes till stallnh.se för att fortsätta i avelns elit.

Hamiltons 3-åriga syster Atlanta S.H. (på mammans sida) kom 2:a av 35 st deltagare på 3-årstestets Hopptalang på Törnö Säteri Vrena 2014-05-29 m. index 50p och Diplom.

Klicka på bilderna för att förstora dem

 

Hamilton 2014.06.14

 

1 Juni -14

Fandango o Hamilton busar

Hösten 2013

 2013.08.25 

 

Under fölpälsen växer det fram en enastående vacker kille!

Några midsommar bilder!

Catwalk 2012, dräktig med Cuper

Hamilton med mamma Catwalk

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)