Klarabella

Klarabella är ett otroligt fint PRE-sto!

Hon är född 12/8 2021, brun, uppskattad mankhöjd ca 165 cm. Hon har långa och relativt kraftiga ben, välväxt, högrest, rättställd och med mycket snygg exteriör. Fina rörelser och trevligt temperamentet. Hon är född här på gården, så van vid vårt klimat och svenska förhållanden.

Klarabellas mamma, ALD Naya, är också en vacker och en mycket snäll häst. Hon har en markerande manke och ett bra sadelläge. Mycket man och svans. Naya hade 7:or på samtliga av momenten på avelsvärderingen, men är även fin som ridhäst! Gedigen spansk häst både till utseende, stam och temperament.

Hon kommer från stuteriet Finca La ALDEHUELA, som har en god tanke bakom sin avel och det har resulterat i starka, friska, ridbara hästar av hög kvalitet. Ridskolan ligger belägen vid stuteriet och där uppfödningar, även ston, används i skolan. Nayas mamma, Alde-Berta, härstamma från Yeguada Militar och Terry. 

Nayas pappa ALD Ciclon, härstammar från Plaza de Armas. Nayas farfar, Doctor IX har varit en viktig kvalitetshingst i den färgade aveln. 

Klarabellas pappa, Manolito har linjer från Yeguada Militar och Lovera. Här nedan finns Klarabellas stamtavla.

Hennes Farfar Remache XIII, kommer från Yeguada Torreluna. Han har plaserat sig i de flesta Morfologiska tävlingar och vunnit flera, av de som han har deltagit i. Han blev även 2:a på Sicab 2005, 1:a på Sicab 2007+ reservchampion och 2008 kom han 5:a på Sicab. Googla gärna på Remache XIII och besök gärna stuteriet Yeguada Torreluna, som han kommer ifrån. 

Klarabella är nu till salu. Hon har pass och färganalys och är därmed inskriven i den spanska stamboken ANCCE.

Färgkod: ggAaEECCNPrl

Välkomna att höra av er. Gärna via mail, då mina arbetstider är varierande. Men prova gärna på 073-5220139

Prisidé 75000kr. Klarabella är mycket trevlig. Hon får gärna stanna kvar på gården ett tag, till dess att hon är mer världsvan, mot stallhyra. Hon följer med fint på promenader och är allmänt trevlig.

Några av tävlingarna som Klarabellas farfar har deltagit i.