Klarabella

Klarabella är ett otroligt fint PRE-sto!

Hon är född 12/8 2021, brun, hennes uppskattade mankhöjd när hon har växt färdigt är 165 cm. Hon har långa och relativt kraftiga ben, välväxt, högrest, rättställd och med mycket snygg exteriör. Fina rörelser, lite dansant i traven och trevlig i temperamentet. Hon är född här på gården, så van vid vårt klimat och svenska förhållanden.

Klarabellas mamma, ALD Naya, är också en vacker och mycket snäll häst. Hon har en markerande manke och ett bra sadelläge. Mycket man och svans. Naya hade 7:or på samtliga av momenten på avelsvärderingen, så ett fint sto!

Hon kommer från stuteriet Finca La ALDEHUELA, som har en god tanke bakom sin avel och det har resulterat i starka, friska, ridbara hästar av hög kvalitet. Ridskolan ligger belägen vid stuteriet och där uppfödningar, även ston, används i skolan. Nayas mamma, Alde-Berta, härstamma från Yeguada Militar och Terry. Mycket genuint, spanskt i Nayas hennes stam.

Nayas pappa ALD Ciclon, härstammar från Plaza de Armas. Nayas farfar, Doctor IX har varit en viktig kvalitetshingst i den färgade aveln. 

Klarabellas pappa, Manolito har linjer från Yeguada Militar och Lovera. Här nedan finns Klarabellas stamtavla.

Hennes Farfar Remache XIII, kommer från Yeguada Torreluna. Han har plaserat sig i samtliga Morfologiska tävlingar och vunnit dom flesta som han har deltagit i. Han blev även 2:a på Sicab 2005, 1:a på Sicab 2007+ reservchampion och 2008 kom han 5:a på Sicab. Googla gärna på Remache XIII och besök gärna stuteriet Yeguada Torreluna, som han kommer ifrån.

Klarabella är nu till salu. Hon har pass och färganalys, därmed inskriven i den spanska stamboken ANCCE.

Färgkod: ggAaEECCNPrl

Välkomna att höra av er. Gärna via mail, då mina arbetstider är varierande. Men prova gärna på 073-5220139

Pris 75000kr 

Några av tävlingarna som Klarabellas farfar har deltagit i.