Catwalk (45)

Catwalk har en gedigen mycket fin stam och blodslinjer som vi tycker ska bevaras i den svenska Kvalitetsaveln. Hon bor nu på stallnh.se i Ronneby!

 

 

Catwalk är född 1996, svart/brun med stjärn och hon är exteriört mycket fin. Bra steg och lättsam i sitt temperament. Hon har tillbringat mycket tid på hoppbanorna där hon fick fina resultat. Bl.a. tog hon 23 placeringar i lätta klasser och 11 placeringar i medelsvår hoppning upp till 140. Hon är därför klassad som Gudlbelönat selektionssto, vilket innebär att hon ingår i ASVH:s satsning att få in och behålla de bästa stona i avel. Hon är triangelmärkt efter en yttre skada, men det är inget som märks på henne till vardags. 

"Kattis" blev klass 1 sto på treårstesten i Strömsholm och fick diplom i kvalitetsbedömningen som fyråring. Tog sig till finalen i Falsterbo, där hon reds av Henrik von Eckerman innan han flyttade till Tyskland. Catwalk har 170 championatpoäng på livstid.

Vi köpte Catwalk dräktig med Hästaks Cuper. Cuper 1068 är den morderna Holsteinaren med de tre Championen: Cor de la Bryere, Landgraf och Lord i sig. Är avlad på prestation där kapacitet, lätthet, stor spänst, elasticitet med bra tryck, hinderkänsla, hög ridbarhet mm. gått i arv. Catwalk fick en vacker hingstunge (Hamilton) 2013 På www.hastak.se finns mer info. om Hamiltons far.

 

Stamtavla: Fader Cortez 697 E. Cor de la Bryére 

                 Moder Zenitha (45) E. National Zenith xx

"Kattis" 2012 dräktig i 5:e mån. med Cuper